Kara Sevda dizisinde büyük hata! Aynı sahne tekrarlandı

Kara Sevda dizisinde büyük hata! Aynı sahne tekrarlandı

Star Tv ekranlarında yayınlanan Kara Sevda dizisinde büyük bir hata meydana geldi. Aynı sahne 2.defa yayınlandı. 63.bölümde büyük hata!

Ekranların sevilen dizisi Kara Sevda 63.bölümde büyük bir hataya imza attı. Aynı sahneler ikinci kez ekranlara getirildi. İzleyenlerin dikkatinden kaçma ihtimali oldukça yüksek olan bir olaya imza atan dizi yapımcıları aynı sahneyi ekranlara getirdi. 

Asunun ''Emir senden başka kimsem yok bana yardım et'' Polisin pastahaneye girişi ve Nihanla Kemal'in bir arada olduğu doğum günü sahnesi tamamen aynı şekilde tekrar ekranlara getirildi. 

Süreden mi kazanmak istediler?
Akıllara Kara Sevda 63.bölüm uzatılmak istendi diye gelmedi değil. Aynı sahnenin ekrana getirilmesi Ay Yapım'ın büyük bir hatası olsa gerek. 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.