Karabükspor - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Karabükspor - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'in 20.haftasında Karabükspor, siyah beyazlıları ağırlayacak. Peki Karabükspor Beşiktaş maçı ne zaman, hangi gün, saat kaçta?

Lig'de 24 puanla 10.sırada yer alan Karabükspor, 44 puanla lider konumda olan Beşiktaş'ı Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu'nda ağırlayacak. Spor Toto Süper Lig'de yükselişini sürdüren ve oyun kalitesiyle taraftarından tam destek alan siyah beyazlılar, Karabükspor maçından eli boş dönmek istemiyor. Peki Karabükspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi gün oynanacak? İşte haberin devamı.

Karabükspor Beşiktaş maçı ne zaman?

Ligin 20.haftasında oynanılacak olan zorlu karşılaşma, 10 Şubat Cuma akşamı saat 19:00'da başlayacak. Beinsports(Eski ismi il LigTv) kanalında ekranlara canlı olarak gelicek olan karşılaşma için iki takımda hazırlıklara başladı.

Karabükspor son zamanlarda formda
Beşiktaş maçı öncesi 19.hafta maçında Rizespor'a deplasmanda 1-0 mağlup olan Karabükspor, Rizespor maçı öncesi oynadıkları Galatasaray maçını kendi evlerinde 2-1 kazanmasını bildi ve daha öncesinde ise Akhisar Belediyespor takımını 1-0 kazanarak son 3 maçta 6 puan toplamayı başardı. Beşiktaş karşısında taraftarından büyük destek alacak olan Karabükspor 3 puanı hanesine yazdırarak 10.sıradaki konumlarını yükseltmek istiyor.

İki takım arasında oynanılan son 5 maç
Beşiktaş Karabükspor arasında oynanılan son 5 maça baktığımızda, Beşiktaş'ın 4 galibiyeti, Karabükspor'un ise sadece 1 galibiyeti bulunuyor. 

Beşiktaş şampiyonluk konusunda kesin kararlı
Başkan Fikret Orman şampiyonluk ile ilgili düşüncelerini açıkladı ve ''Bu sezon ikinci şampiyonluğumuzu alarak üçüncü yıldızı takacağız'' dedi.

Savunmasına takviye yapan Karabükspor oldukça iddialı
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden olan Kardemir Karabükspor, Paul Papp'ı kadrosuna kattı. Peki Paul Papp kimdir? Hangi takımda oynamıştır? 
paul-papp-kimdir.jpg
İsviçre'nin Wil 1900 takımında oynayan Paul Papp, 27 yaşında ve savunma oyuncusu olarak görev yapıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.