KARATAY - AKDAĞ ARASINDA GERGİNLİK!

KARATAY - AKDAĞ ARASINDA GERGİNLİK!

Karatay ile Akdağ arasındaki gerginlik tırmanıyor. Sağlık Bakanı Recep Akdağ tarafından eleştirilen Prof. Dr. Canan Karatay, Bakan'ın açıklamalarına tepki gösterdi.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ iç hastalıkları ve kalp uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay ile ilgili "Bilim insanlığı böyle olmaz. Kendi internet sitesinde yiyin dediği ne varsa satıyor. Aydın'a gittiğimde oradaki büyük bir ceviz bahçesiyle anlaştığını öğrendim. Bu konuda konuşan herkes yapıyor. Milyonlar kazanıyorlar." şeklinde açıklamada bulunmuştu. Karatay ise Bakan'ın açıklamalarına yanıt vermekte gecikmedi.

Karatay'dan Açıklama!

"Recep Akdağ'ın şahsına yönelik sarf ettiği ağır ithamlarla ilgili açıklama" yapan Karatay "Hiçbir dayanağı olmayan bu ithamların direkt beni hedef alacak şekilde Bakan tarafından yapıldığını düşünmüyorum. Düşünmek istemiyorum. Halka öneride bulunduğum gıdaların hiçbirinin ticaretini yapmadım. Yapmam da. İnternet sitem olmadığı gibi iddia edildiği gibi bir ceviz bahçesiyle anlaşmam da yok. Bugüne kadar çok kez halk sağlığı için yaptığım açıklamalarımla hedef alındım. Sağlığı ticarete çevirenleri rahatsız eden açıklamalarım vardı çünkü. Bakan'ın söylediği iddia edilen sözler de böyle bir hedef almanın sonucudur." dedi.

"Sosyal Medyada Hesabım Bulunmuyor."

"Sosyal medyada hiçbir hesaba sahip olmadığımı daha önce söylemiştim. Ben de birçok ünlü insanın yaşadığı bu mağduriyeti yaşadım. Adım kullanılarak satış yapılan ve paylaşımda bulunulan sitelerle ilgili avukatım çalışıyor. Nitelikli dolandırıcılık suçlarından dava açacağız." diyerek duruma açıklık getiren Karatay, daha önce yaptığı açıklamalar nedeniyle birden fazla kez meslekten men edilmişti.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.