Kardiyoloji Uzmanları: Dikkat edin epikardiyal yağ birikimi kalp krizi nedenidir!

Kardiyoloji Uzmanları: Dikkat edin epikardiyal yağ birikimi kalp krizi nedenidir!

Uzmanlar yaptıkları yeni açıklamalarında epikardiyal yağ birikiminin ciddi bir kalp krizi nedeni olduğunu ifade ederek kalp ve kalp hastalıklarının tedavisinin çok ama çok zor olduğuna değindi. Uzmanlara göre kalpte yağ birikimi ciddi sorunların nedeni...

Uzmanlar epikardiyal yağ birikimi dolayısı ile kalp ve kalp damar sağlığının ciddi oranda etkisinin fazlalaştırdığını ve bunun direkt olarak yaş ve cinsiyet ile alakalı olduğunu ifade ederek yaşın ve kadın cinsiyetinin bunda etkisinin fazla olduğuna değindi.

Uzmanlara göre eğer kalbinizde herhangi bir ağırlık hissi, kalpte çarpıntı ve benzeri sorunlar yaşanıyor ise epikardiyal yağ birikimi sorunundan şüphelenmeniz gerekiyor, bununla da sınırlı kalmayarak eğer epikardiyal yağ birikimi dolayısı ile kalp krizi sorunlarına neden olunabilecek olduğu ifade edilirken uzmanlara göre kalpte yer alan sorunların tedavisi, tedavinin en kısa sürede yapılması gerektiğine değiniliyor iken yapılacak olan tedaviler ve yeni geliştirilecek olan tedavi yollarının yanı sıra alınan gıdalardaki yağ oranına dikkat edilmesi ve devamlı et ve et ürünleri tüketilmesinin etkisinin büyük olduğu ifade edilmekte. Uzmanların yaptıkları açıklamalarda en büyük etkinin ise ''yağlı ürünler'' olduğunu ifade etmek gerekiyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.