Karın Ağrısı Şikayetiyle Gittiği Acilde Kalp Krizi Geçirdiğini Öğrendi!

Karın Ağrısı Şikayetiyle Gittiği Acilde Kalp Krizi Geçirdiğini Öğrendi!

Konyalı 64 yaşındaki Mustafa Sarıkulak, aşırı karın ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede kalp krizi geçirdiğini öğrenince şoke oldu. Herkesi bu konuda uyaran adam, 'en ufak bir ağrı hafife alınmayacak kadar önemli olabiliyor' dedi

Şiddetli karın ağrısı şikayetiyle hastaneye başvuran Mustafa Sarıkulak'ın (64) kontrollerinde, kalp krizi geçirdiği belirlendi. Biri tamamen kapanan, iki damarında ise çok ciddi darlık görülen Sarıkulak, anjiyoya alındı. Kapalı damarları açılan hasta taburcu edildi.

KARIN AĞRISININ NEDENİ KALP KRİZİ ÇIKTI

Hastanenin Kardiyoloji Uzmanı Murat Sakallı, acil servise başvuran hastanın, ilk olarak genel cerrahi doktorlarına yönlendirildiğini söyledi.

Tetkiklerde karın ağrısının, karın damarındaki balonlaşmaya bağlı olduğunu düşündüklerini belirten Sakallı, "Sarıkulak'ın karın damarına stent koymaya karar verdik. Hasta yeniden şiddetli karın ağrısıyla gelince kalp krizi geçirdiği anlaşıldı. Müdahale sonrası hastamızın durumu gayet iyi. Karın ağrısı yaşayan kişilerin kalp krizinden de şüphelenmeleri gerekir" diye konuştu.

Sarıkulak ise herkese karın ağrısını ciddiye almaları konusunda uyarıda bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.