Karne notu zayıf gelince okulun camından intihar etmek istedi

Karne notu zayıf gelince okulun camından intihar etmek istedi

Mersin'de bir okulda öğrenci olan kız, karnesindeki düşük notu görünce kendisine hakim olamadı ve okulun camına cıktı. Camdan atlamaya kalkan kız olay oldu.

Mersi'nde yaşanan olay akılları yerinden oynattı. Okula karnesini almaya giden kız öğrenci, karnesinde gödüğü not karşısında cama çıkarak kendisini aşağıya atmak istedi. Mersin/Akdeniz ilçesinde bulunan Cengiz Topel Ortaokulu'nda okumakta olan 6.sınıf öğrencisi Z.S diğer arkadaşları gibi karnesini aldı. Fakat karnesindek notunu görünce ailesinin her öğrencinin korktuğu gibi, kızacağını düşündü. Buluncuğu sınıfın camına çıkan genç kız, 4.kattan aşağıya atlamak isteyerek kendi canına kıymak istedi.

POLİS ZOR İKNA ETTİ
Z.S isimli genç kızın okulun camından atlayamak istediğini farkeden arkadaşları ve öğretmenler sağlık ekiplerine ve polise haber verdi. Olay yerine gelen polisler sınafa çıkarak ikna girişiminde bulundular. İtfaiye ekipleri tedbirleri aldı ve Z.S'nin ailesine haber verildi. Yaklaşık 1 saat süren konuşma sonrası Mersin'de Akdeniz İlçesi Cengiz Topel Ortaokulu'nda yaşanan olay son buldu. Z.S'nin sağlık durumu iyi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.