KARSAN JEST MODELİ

KARSAN JEST MODELİ

Jest'i ilk kez 2013 yılında görücüye çıkaran Karsan, geçtiğimiz yıl tanıttığı Jest+ modeline elektrik motorlu versiyonunu ekledi.

Jest'i ilk kez 2013 yılında görücüye çıkaran Karsan, geçtiğimiz yıl tanıttığı Jest+ modeline elektrik motorlu versiyonunu ekledi. 10’’ dokunmatik ekranı ve dijital göstergesiyle teknolojiyi yakından takip eden Jest Electric’de, BMW üretimi elektrikli motor 170 HP güç ve 290 Nm tork üretirken, tek oranlı şanzıman kullanıyor.Karsan Jest, Euro 5 motoru ve 6 ileri şanzımanı sayesinde mükemmel performans ve yakıt ekonomisi sağlıyor.

33 ve 66 kW-saat’lik bataryalarla tercih edilebilen Karsan Jest Electric, 165 km’ye kadar menzil sunarken, geleneksel alternatif akımlı şarj üniteleriyle 8 saatte, hızlı şarj istasyonlarındaysa 1,2 saatte şarj olabiliyor. Enerjiyi geri dönüştüren ve bataryalara enerji aktaran fren sistemi sayesinde bataryalar yüzde 25 oranında kendi kendini şarj edebiliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.