Kars'ın Kağızman  İlçe Emniyet Müdürlüğü ve lojmanlarına roketatarlı saldırı

Kars'ın Kağızman İlçe Emniyet Müdürlüğü ve lojmanlarına roketatarlı saldırı

Olay, saat 21.00 sıralarında Kağızman ilçe merkezinde yaşandı. Kağızman İlçe Emniyet Müdürlüğü ve bitişiğinde bulunan lojmanlara bir grup PKK'lı önce roketatarlı ardından uzun namlulu silahlarla saldırdı.

Olay, saat 21.00 sıralarında Kağızman ilçe merkezinde yaşandı. Kağızman İlçe Emniyet Müdürlüğü ve bitişiğinde bulunan lojmanlara bir grup PKK'lı önce roketatarlı ardından uzun namlulu silahlarla saldırdı. Polisin saldırıya anında karşılık vermesiyle çatışma çıktı. Ara sokaklara kaçarak izlerini kaybettirmeye çalışan PKK'lılarla güvenlik güçleri arasında çıkan çatışma devam ediyor.

Polis megafonla uyarıda bulunarak, vatandaşların evlerinden dışarı çıkmamaları yönünde uyarıda bulundu. Can kaybı veya yaralı olup olmadığı yönünde resmi bir açıklama yapılmadı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.