Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Motivasyon ve İletişim Semineri

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Motivasyon ve İletişim Semineri

Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda verilen konferansın açılış konuşmasını yapan Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Çandıroğlu, “Gelişim Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Abdulkadir Gayretli ile birlikteyiz

Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda verilen konferansın açılış konuşmasını yapan Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Çandıroğlu, “Gelişim Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Abdulkadir Gayretli ile birlikteyiz. Öncelikle gelişim Üniversitesi’nin bize vermiş olduğu, Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün bize vermiş olduğu bu seminer çalışmaları ile bizlere yapmış oldukları yardımdan ve göstermiş oldukları gayretten dolayı bütün eğitim camiasına teşekkür ederim. Bizleri kırmayıp ikinci defa aranızda olan İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız’a şükranlarımızı sunuyorum. Bu sadece seminere katılmasından dolayı değil, Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak gerçekleştirmiş olduğumuz bütün projelerde akıl danışma görevini bize sundukları için. Fiili olarak projelerimizde bir araya gelmiştik. İstanbul ayarında da bütün süreçlerde bize desteklerini hiçbir zaman esirgemediler. Eğitim süreçlerini değerlendirirken sürekli kendisinin çalışmalarını ve rehberlerini bizden esirgemediği için de kendim ve Kayseri’deki eğitim camiası adına teşekkür ederim” şeklinde konuştu. Gelişim Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Abdulkadir Gayretli ise Kayseri’nin eğitimde iyi bir yere geldiğini vurgulayarak, “Gelişim Üniversitesi olarak bizler de her zaman sizlerle birlik beraberlik içerisinde olmak üzere, iç içe olarak kaynaşmak suretiyle Kayseri eğitim noktasında iyi bir yere gelmiş şehirdir. Eğitime ağırlık veren bir şehir olmakla birlikte siz en başta mutfakta çalışan değerli dostlarımız olarak, değerli büyüklerimiz olarak ve öğretmenlerimiz olarak en başta sizler kıymetlisiniz. Sizlerin ne kadar değer kazandığınız taktirde, ne kadar kendinizi geliştirdiğiniz taktirde ve bu işe gönül verdiğiniz taktirde bunun sonucunda ulaşılamayacak noktalar gerçekten çok kolaylaşacaktır. Zorluklar aşılacak ve kendinizi motive etmek sureti ile bunlar öğretime yansıyacaktır. Öğrencilere yansıyacak ve öğrencilerin kalitesi yükselecektir” ifadelerini kullandı. Daha sonra konuşan İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız da, korkmadan, iyi niyetli bir şekilde hareket edildiği zaman en zor koşulları bile çözebileceklerini söyledi. Yıldız, “Bizi böyle bir güzelliğe ortak edip davet ettikleri için teşekkürlerimizi sunuyorum. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bir araya gelmek güzeldir. Bir derdi olan insanların dertleşmeleri güzeldir. Şapkamızı önümüze koyup karşılaşmış olduğumuz ve içinde bulunduğumuz koşullar ne kadar zor olursa olsun bunları konuşup tartıştığımız zaman, korkmadan ürkmeden ve birbirimizin ayağına çelme takmaksızın iyi niyetli bir şekilde hiç düşünemeyeceğimiz en zor koşulları bile çözebileceğimize inanıyorum. Esas olan kurumlarda birlikte çalışılmasıdır. Camiamız çok büyük olduğu için, nerede bulunursak bulalım yaptıklarımız çok yakın takip ediliyor. Bizden saklı olabilecek en küçük olumsuzluklar bile toplum nazarında çok büyük dikkatle izleniyordur” dedi.

Konuşmacılar daha sonra, salonu dolduran katılımcılara öğretim yönetiminin teknikleri, motivasyon ve iletişim konularında bilgiler verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.