KAYSERİ ZİÇEV ÖĞRENCİLERİ O SES TÜRKİYE'DE

KAYSERİ ZİÇEV ÖĞRENCİLERİ O SES TÜRKİYE'DE

Acun Ilıcalı yarışmacı, müzik öğretmeni Gülşah Turan'a veridiği sözü tuttu ve Kayseri ZİÇEV öğrencilerini O Ses Türkiye sahnesinde misafir etti.

Yarışmacı Gülşah Turan'ın ZİÇEV'de(zihinsel yetersiz çocukları yetiştirme ve koruma vakfı) müzik öğretmeni olduğunu söylemesi ve öğrencilerine sevgi ve selamlarını iletmesi üzerine özellikle engelli bireylere karşı çok duyarlı olan Acun Ilıcalı tepkisiz kalmamıştı. Gülşah öğretmene öğrencileriyle beraber tekrardan misafir etmek istediğini söylemiş Ziçev öğrencilerini O Ses Türkiye'de ağırlama sözünü vermişti.

PERFORMANS İÇİN TIKLAYIN...

Acun Ilıcalı verdiği sözü tuttu ve O Ses Türkiye'de Kayseri ZİÇEV öğrencilerini ağırladı. Öncelikle verdiği sözü tüm izleyenlere hatırlatmak için kısa bir video ile söz anını gösterdi. Sonrasında Gülşah öğretmene hoşgeldiniz dedi. Gülsah öğretmen ise öğrencileriyle beraber sahneye çıkmak için izin istedikten sonra Sibel Can'ı da sahneye çağırarak hazırladığı şarkıyı söyledi. Sahneye çıkan Ziçev öğrencileri  Sibel Can ile beraber 'çakmak çakmak' şarkısını seslendirdiler. Sibel Can çok mutlu olduğunu defalarca kez ifade etti. Hadise ve Murat Boz'da sahneye çıkarak çocuklarla beraber eğlendiler.

Engelli(lik) Ve Özürlü(lük) Kavramları Arasındaki Fark Nedir?

"O temiz kalpleri insan görünce ne yapacağını bilemiyor"


Gülşah öğretmene, Acun Ilıcalı özellikle 'onları çok sevdiğimizi anlat' ricasında buludu. Acun Ilıcalı 'o temiz kalpleri insan görünce ne yapacağını bilemiyor' dedi. ılıcalı yine duyarlı tavırları ve zihinsel yetersizliği gündeme taşıması o çocukları mutlu etmek için çaba göstermesi ile yine kamoyunda büyük beğeni ve taktir topladı.
Yarışmaya öğrencileri için katılan ve onların sesini tüm Türkiye'nin duymasını sağlayan müzik öğretmeni Gülşah Turan da taktir topladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.