Kayseri'de Ocağa Ateş Düştü! Feci Kaza da 5 Kişi Öldü!

Kayseri'de Ocağa Ateş Düştü! Feci Kaza da 5 Kişi Öldü!

Kayseri' de seyir halinde ilerleyen Adem Öztürk yönetimindeki hafif ticari araç, hatalı sollama sebebiyle karşı yönden gelen otomobil ile çarpıştı. Feci Kaza da yüreklere ateş düştü. Aynı aileden 5 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı

Kayseri' de seyir halinde ilerleyen Adem Öztürk yönetimindeki hafif ticari araç, hatalı sollama sebebiyle karşı yönden gelen otomobil ile çarpıştı. Feci Kaza da yüreklere ateş düştü. Aynı aileden 5 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı.

 

Kayseri'den Tufanbeyli yönüne giden Adem Öztürk yönetimindeki 38 BD 288 plakalı hafif ticari araç, şerit ihlali sonucu karşı yönden gelen Alim Aydın yönetimindeki 42 BTR 59 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Karayolunun kan gölüne döndüğü kazadan sonra hafif ticari araçta yangın çıkarken, otomobilde bulunanlar ise sıkıştı.

Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri gönderildi. Kazada otomobilde sıkışan aynı aileden sürücü Alim Aydın (36), Osman Aydın (9), Adem Aydın (22), Zeynep Aydın (13) ve Hatice Aydın (31) olay yerinde yaşamını yitirdi, diğer araç sürücüsü Adem Öztürk ise yaralandı. Otomobilde yaşamını yitirenler itfaiye ekiplerinin yardımıyla araçtan çıkartıldı.

Kaza nedeniyle ulaşıma kapanan karayolunda her iki yönde uzun araç kuyrukları oluştu. Karayolu tamizlendekten sonra ulaşım normale dönerken kaza ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.