Kemal Sunal, vefatının 15. yılında özlemle anılıyor...

Kemal Sunal, vefatının 15. yılında özlemle anılıyor...

Ölümünün Ardından Geçen 15 yıl Sonra Her yıl olduğu gibi anılan ünlü oyuncu kemal sunal bugun de ölümünün yıl dönümü anıldı . herkesi güldüren adam olarak bilinen oyuncu severleri tarafından Zincirlikuyu’da Kabri Başında Anıldı

Türk sinemasının büyük oyuncusuKemal Sunal, aramızdan ayrılışının 15. yılında, 3 Temmuz 2015 Cuma günü saat 11:00’de, Zincirlikuyu’daki kabri başında ailesi tarafından okutulacak dua ile anılacak.

Gülümsemesi ve güldürmesiyle yeri asla doldurulamayacak Türk sinemasının usta oyuncusu Kemal Sunal, filmlerindeki genellikle saf, şanslı, iyi yürekli tiplemelerle Türk izleyicisinin kalbine taht kurmuştu.

Filmlerinin ilk gösterimlerinden yıllar sonra bile hala 7’den 70’e büyük bir ilgiyle izlenmesi büyük sanatçının ne kadar çok sevildiği ve özlendiğini gözler önüne seriyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.