Keşfedilen Doğalgaz Hakkında, "Daltonların" Görüşleri : ( Muhâyyel )

Selanikli Maruşka Meral :

- Bir kere, gerçekten "doğal" mıymış, ona bakmak lâzım. Nerden belli orada doğalgaz olduğu..?! Kim görmüş...?! Yok böyle birşey ! hem olsa bile, ambalajından bile çıkaramazlar, küflenir orada, küflenir...! Ehüüvvv ! Ehüüüvvv !

..................

Timıl BlackMollİng :

Yav bunu yapmayın, etmeyin.. Bakın, doğalgaz geldikçe, millet göç etmeye başladı. Eskiden bizim ne güzel tezeklerimiz vardı, sac sobalarda yakardık, bir saat sonra kül olurdu, sobayı boşaltırdık, gene tezek doldurup yakardık... Ha, tezeği ne ile tutuştururdunuz diye sorarsanız, onu da söyleyeyim : Keven ile tutuştururduk. Mübârek, ne güzel çıtır çıtır da yanardı... Tezeğin de, kendine has bir kokusu vardı.. Nooolacak şimdi, doğalgaz gelecek, bütün bu zevklerimizden mahrum kalacağız...!

Çuf çuf çuf kara trenlerimiz vardı, arkasından öööylece bakardık... Şimdi bir de hızlı tren yaptılar, sesini duymamızla geçmesi bir oluyor... Yapmayın bunu bu millete, hayatımızla oynamayın !

........................

Sine sine sinsi Zehirli Dikenli GülApo :

Eeeey..ııyyy...ımmm...şimdi bakın arkadaşlar, ööömmmm... doğalgaz konusunda CHP lideri sayın Kemal Kılıçtaroğlu ile eehhmmm... ve diger sayın parti şeysileri ile görüştük. uummmhh... yâni bu konuda geniş mutabakata henüz varamadık. Eeeehhmmm... Maruşka Meral hanım ile Tavukçuzâde Maarem, eehhhhh... işime taş koydular.. Oohhhmmm... öhhö öhhhööö...

..............................

"Köprü'den Adam Kurtarma" Kısa metraj filminin senaristi ve yönetmeni "Bir hışımla parti kurdu peeehh peeehh peeeh pehhh Davidof Ahmed Hodja" :

- Şimdi bakın arkadaşlar, önemli birşey söyleyeceğim. Çünkü biliyorsunuz, ben çok önemli bir adamım, konuştuğum zaman, Türkiye'de yer yerinden oynar..! Bu doğalgaz konusunda çok dikkatli olunması lâzım. Doğal diyoruz amma, çok zehirli bir gaz ; maskesiz dolaşmayın yanında.. İkinci husus, doğalgazın bulunduğu derinlik, stratejik mi, değil mi, ona bakmak lâzım. Bu islerden de en iyi ben anlarim, kitabini bile yazdim.. Bu kadar söyleyeyim, ocakta yemeğim var, şey pardon, köprüde bir arkadaş intihâr edecekmiş, "Ahmed Hodjam, gel beni kurtar" diye telefon etti, oraya gidiyorum, hadi çaavvv...

............................

Kraliçe Yelli Zabeth'in hasoğlanı, bol ayakkabılı, modern çağın Brütüs'ü Ali Papacan :

- Ben o kadar söyledim, şunu yapın, bunu yapmayın dedim, amma sözümü dinletemedim, oturdum kaldım. İstifâ etmemem konusunda da Fetö Hocaefendimden tâlimat geldi, onun için, kovulana kadar bekledim. Doğalgaz mı...? Ne doğalgazı yaaa.., gazın büyüğü bende...! Devâsızım devâsızzz...!

..........................

Römorklu traktörü geri geri ustalıkla yanaştırabilen, "gel bakalım buraya, eski bir fizik öğretmeni" Tavukçuzâde Maarem :

- Kardeşim daha neyin tartışmasını yapıyonuz..?! Adam buldu, helâl olsun...!

............................

Bodrum ve Palandöken arasında tâtil çalışmalarını yoğun şekilde sürdüren EkRumidis Paşinyan :

- Arkadaşım, imâlı imâlı konuşma, bak kalbimi kırıyorsun ! Buraya bir ünlem koyalım ve devam edelim ; o senin dediğin "doğalgaz" değil, "doğal kaz"dır.. Biliyorsun, geçenlerde doya doya yedik. Yanında da kırmızı şarap içtik. Bütün yapraklar da beni alkışlamaya devâm ediyorlar. Neyse bu kadar yeter, Ali KOÇ âmirim beni ikaz ediyor.

..........................

Koç Holding'in kurucusu "toprağı bol olsun / ışıklar içinde uyusun" Vehbi Koç'un sevgili torunu..., "Bizim işyerlerimizde sakallılar ve başörtülüler çalışamazlar" diyen Koç Holdin Onursal Başkanı sayın Rahmi Koç'un 3 Numaralı oğlu..., yakınlarda "alkışlarla" uğurlanan Suna Kıraç'ın can yegeni..., Sultan Abdülmecid Köşkü'nde "Nü" resimler ve heykeller sergileyen Ömer Koç'un sevgili kardeşi..., Gezi Hâdiselerinde vandallara ve çapulculara "insânî lojistik destek temin eden" ve "Divan Oteli'ni ÜS olarak kullandıran" Ali Koç :

- Yerli ve Millî doğalgaz, intihâr olur ! Laikliğe de aykırıdır ! Eğer üstümüze çok gelirseniz, ben de FB Seyircisini size karşı tâhrik ederim, kışkırtırım. Derim ki, "eyyy Türk gençliği, Atatürk elden gidiyooorr, nerdesiniizzz..?!"

..............................

Bugüne kadar 10 seçime girip, hepsini de kaybetme başarısını ve rekorunu elinde tutan CHP Umûm Müdürü "ne gerek var" Kasetdâroğlu Avarel :

- Çok affedersiniz, konu neydi...?

........................................................................................................................

Selâm ve dua ile kıymetli dostlarım.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.