Kılıçdaroğlu'na çelenk şoku!

Kılıçdaroğlu'na çelenk şoku!

Cenaze töreni öncesi bir şehit yakını CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun çelenginin kaldırılması yönünde tepki gösterdi. Bu konuşma sırasında Kılıçdaroğlu’nun ismi çelenk üzerinden söküldü.

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde zırhlı aracın geçişi sırasında PKK'lıların yola döşediği bombanın patlatılması sonucunda hayatını kaybeden Kahramanmaraşlı Mehmet Demir’in (24) naaşı memleketi Kahramanmaraş’ta son yolculuğuna uğurlandı. 

Dün hava yoluyla Kahramanmaraş’a getirilen Mehmet Demir’in naaşı, bugün baba ocağı Ağabeyli Mahallesine getirildi.

Yüzlerce kişi tarafından karşılanan Mehmet Demir’in Türk bayrağına sarılı tabutu doğup büyüdüğü baba evine getirildi. Cenaze Ağabeyli Mahallesi merkez camine silah arkadaşlarının omuzlarında getirildi.

Asker babası Ramazan Demir, Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer ile Kahramanmaraş Garnizon Komutanı Albay Uzay Şahin’inden desteğiyle ancak ayakta durabildi.

KAHRAMANMARAŞ VALİSİ BİR ANDA BAYILDI

Şehit babası Ramazan Demir’e destek olan Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, bir anda fenalaşarak yere düştü. Korumaları ve sağlık görevlileri tarafından hastaneye kaldırılan Vali Güvençer’in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer’in cenazeden ayrılmasının ardından 5. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Murat Soysal, şehit babası ve kardeşlerini teselli etti.

KILIÇDAROĞLU'NUN ÇELENGİNİ İSTEMEDİLER

Bu sırada bir grup, "Meclis'te terörü destekliyorlar, onun burada olmasını istemiyoruz" diyerek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun gönderdiği çelengin kaldırılmasını istedi. Çelenk, protokol kuralları gereği kaldırılmadı. Bunun üzerine bir kişi çelenkteki Kemal Kılıçdaroğlu'nun isminin yazılı olduğu kağıdı yırtıp attı.

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.