KİM BUNLARA DUR DİYECEK?

KİM BUNLARA DUR DİYECEK?

Çin’den ucuz alıp yüksek fiyatla satıyorlar.Kıyı Emniyetinden Amatör telsiz belgesi kazanan Amatör Telsizciler işi ticarete döktüler yasak olan Bu Telsizler Peynir Ekmek gibi satışa sunuluyor.

“Amatör Telsizciler işi ticarete döktüler”

Çin’den ucuz alıp yüksek fiyatla satıyorlar.Kıyı Emniyetinden Amatör telsiz belgesi kazanan Amatör Telsizciler işi ticarete döktüler yasak olan Bu Telsizler Peynir Ekmek gibi satışa sunuluyor.Bilgi Teknolojileri İletişim Kurumunun haberi olmadan Yurt Dışından İnternet üzerinden Alibaba ve AliEkxpress Alışveriş Şirketlerinden aldıkları Amatör Telsizleri Kurmuş oldukları Facebook Sayfasından Amatör Telsiz,Amatör Telsiz bit pazarı ve Telsiz alım satım Sayfalarında satışa sunuluyor.Böylece Kaçak yollardan para kazanıyorlar.

Türkiye İçinde Amatör Telsiz satan Bayiler sinek avlarken bu Kurnazlar parayı götürüyorlar.

KİM BUNLARA DUR DİYECEK?

Yasak olmasına rağmen Peynir Ekmek gibi satıyorlar.

NEDEN YURT DIŞINDAN GELEN KARGO’LAR TAKİBE ALINMIYOR.

Türkiye’nin kayıbı çok büyük Türkiye’de Amatör Telsiz Belgesi olan kişiler Türkiye’de satış yerlerinde yüksek fiyatla satılan Telsizleri Yurt dışından çok ucuz fiyatlarla İnternet üzerinden getirip satışa sunuyorlar.Kıyı Emniyeti Telsiz Kanunlarına göre yasak olan bu Telsizler Amatör Belgesi Olmayan Kişilere satılıyor ve böylece Kötü amaçlı olan Kişiler Polis Frekanslarını bulup Polisi dinliyorlar.

GÜMRÜK BAKANLIĞI BU İŞE DUR DEMELİ.

Yurt Dışından gelen Kargo’lar açılıp incelenmeli bu iş’de İstanbul UKİM’e büyük görevler düşüyor.Amatör Telsizciler daha Çin’den gelmeyen Telsizler için Önceden Telsiz şiparişlerini bile yapmışlar.Lafta Afad ve Deprem olduğu zaman İstasyonlar Kurup Halka hizmet etmesi gereken bu Amatör Telsizciler 2813 Telsiz kanununa göre hiç bir Şartları uygulamıyorlar.

ÖZEL HABER METİN DURMAZ

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum