Kısmet Olur 25 Haziran Final Birincileri

Sevilerek takip edilen evlenme programı Kısmetse Olur 38.haftanın finalinden önce 25 Haziran Cumartesi günü neler yaşandı? Haftanın birincileri kimler oldu? Merakla beklenen haftanın birincileri haberimizde.

Kısmetse Olur evinde 25 haziran günü yine heyecan dorukta! Bu hafta en çok oyu hangi yarışmacılar aldı? Hergün yeni sürprizlerin yaşandığı, çiftlerin mutluluğu yakalamak için uğraştığı yarışma programı olan Kısmetse Olur'da yavaş yavaş sona geliniyor. Her hafta Cumartesi günü halk oylamasıyla birincilerini seçen Kısmetse Olur programında 18 Haziran'da en çok oyu alan Gelin adayı Nur Erkoç ve en çok oyu alan Damat adayı ise Batuhan Cimili olmuştu. İkili ilişkileri ile birincilik koltuğuna oturmuştu. 

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Benzer Videolar