Kısmetse Olur 254. Bölüm Fragmanı-Halk Oylaması

Kısmetse Olur 254. Bölüm Fragmanı-Halk Oylaması

Kısmetse Olur'un bu haftaki halk oylamasında kimler koruma altına alınacak ?

Kısmetse Olur'da yeni bölümde Nazlı Aykut'la ilgilenmeye başlıyor.Bu durum Gamze'yi sinirlendiriyor.Şahin ise Nazlı'yı destekliyordu.Adnan Didem'le olan ilişkisini bitiriyor.Ayça Gökhan'la ilgili hayaller kurarak Rabia'nın üstüne oynuyor.

Mehtap Didem'i sıkıştırıyor ve daha önce evlenip boşandığını itiraf ettiriyor.Didem'in evlenip boşandığını öğrenen Adnan deliye dönüyor.İkili arasında büyük gerginlikler yaşanıyor.Adnan, Didem ve Aykut'un kraliçe ve kral seçilmesine daha çok sinirleniyor.Kral ve kraliçe açıklandıktan sonra gelinler evini terk edip damatlar evine dönüyor.

Kısmetse Olur final gecesinde Didem ve Gamze tartışıyor.Gamze Didem'e şöyle diyor: "Sen dostunu düşmanına sattın." Damatlardan Adnan ve Gökhan arasında gergin dakikalar kaydediliyor.Gökhan, sözlü şiddet ve tavrı yüzünden ilk uyarısını bir finalde alıyor.Hazal'ın Semih'e yaptığı yemeğe Nazlı'nın bolca tuz dökmesi üzerine yemeği yemeyen Semih ile Hazal arasında gerginlik yaşanmıştı.Semih ile Hazal'ın gerginliği finalde de devam ediyor. 

Kısmetse Olur evine geçen sezondan tanıdık isimler geliyor.Geçen sezon yarışmacılarının gelmesi üzerine gelin ve damat evinde sevinç yaşanıyor.Gelin adayı Ayça Beğen Kısmetse Olur 2. sezonunda aradığı damat adayını bulmak için geliyor.Geçen sezonun olaylı gelin adayının alışveriş merkezinde eski nişanlısı ile fotoğrafları kanala gönderilmişti ve diskalifiye olmuştu.28 yaşındaki yarışmacı 23 Ağustos 1988 İstanbul doğumludur.Elazığ’lı olan yarışmacı 55 kilo 1,65 boyundadır.Kısmetse Olur evine gelen bir diğer tanıdık isim ise geçen sezondan Mehtap Taşkıran'dır.Mehtap Taşkıran, 31 yaşında üniversite mezunudur.Memleketi Yozgat olan gelin adayı geçen sezonun popüler isimlerindendir.

Kısmetse Olur'da bu hafta haftanın kraliçesi Didem seçilyor.Kral olarak Adnan'ın seçilmesi beklenirken kral Aykut seçiliyor.Didem'le Adnan'ın arasında yaşananlar Didem'i bu hafta çok üzmüştü.Kral ve kraliçe ödül yemeğine gönderiliyor.Didem Aykut'la ödül yemeğine buruk gidiyor.

 

 

Bu hafta Halk Oylamasında kimler koruma altına alınacak?

 

GELİN ADAYLARI

Aycan VARIŞ

Yaşı: 22 Eğitim Durumu: Üniversite Mezunu Memleket: Çorum

Didem DELEN

Yaşı: 31 Eğitim Durumu: Halkla İlişkiler Mezunu Memleket: İstanbul

Gamze GÖKTÜRK

Yaşı: 28 Eğitim Durumu: Grafik Tasarım Öğrencisi Memleket: AnkaraHazal BABALIK Yaşı: 20 Eğitim Durumu: Marmara Üniv. Memleket: Rize

Rabia KARACA

Yaşı: 22 Eğitim Durumu: Oyunculuk Mezunu Memleket: İzmir

Leyla KESKİN
Yaşı: 40 Yaşadığı Şehir: İstanbul

Nazlı CEYLAN

Yaşı:21 Eğitim durumu:Anaokulu öğretmenliği okuyor Memleket: Trabzon Yaşadığı Şehir: İstanbul

Mehtap TAŞKIRAN

Yaşı: 31 Eğitim Durumu: Üniversite Mezunu Memleket: Yozgat

Ayça Ekin BEĞEN

Yaşı: 29 Eğitim Durumu: İlkokul Mezunu Memleket: Elazığ

 

DAMAT ADAYLARI

Adnan KIZILTAŞ

Yaşı: 24 Mesleği: Tercüman Memleket: Kars

Aykut ALAGÖZ

Yaşı: 27 Mesleği: Fitness Antrenörü Memleket: İstanbul

Gökhan SARA

Yaşı: 26 Mesleği: Otomotiv Sektöründe İşletmeci Memleket: Rize

Onur DEMİRTAŞ

Yaşı: 25 Mesleği: Güvenlik Firması Sahibi Memleket: Trabzon

Semih KURTULMUŞ

Yaşı: 25 Mesleği: Giyim Mağazası Sahibi Memleket: Tekirdağ

Şahin NART

 Yaşı: 24 Mesleği: Satış Danışmanı Memleket: İstanbul,Suat Tümer Yaşı 45 Mesleği: Emlakçı Memleket: Adana

Metehan KARAHAN

Yaşı: 23 Mesleği: Web Tasarımcısı Memleket: İstanbul

Arif CAN

Yaşı: 26 Mesleği: İşletmeci Memleket: Bursa

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.