Kısmetse Olur 30 Ekim'de Hangi Aday Elenecek

Kısmetse Olur 30 Ekim'de Hangi Aday Elenecek

Olayların dur durak demeden devam ettiği Kısmetse Olur 30 Ekim'de kim veda edecek ve haftanın özeti ...

Kısmetse Olur 30 Ekim'de yayımlanacak haftanın finalinde programa veda edecek isim haber kaynaklarından duyulmaya başladı.Gelen bilgilere göre, Kanal D'de hafta içi kuşağında yayımlanan,kavgaları ve çiftler arasındaki sorunları ile seyircileri ekran başına kilitleyen evlilik programında eve veda edecek isimlerden çok,eve yeni gelecek aday merak ediliyor.Bu haftanın en çok konuşulan isim Gökhan olurken,Ayça'nın Gökhan'a hediye vermesi diğer talipleri çıldırttı ve talipler arasında çıkan kavga haftaya damgasını vuran diğer olay olmuştu.Aykut sebebiyle ilişikleri biten Rabia-Gökhan çiftinin tekrardan yakınlaşması bu hafta konuşulan diğer olay oldu.Tabi bu durumdan Ayça'nın rahatsız olmasıda gözlerden kaçmadı.Hafta içi her gün 12.30'da Kanal D'de başlayan ve işe gidiyor gibi eve gelen gelin ve damat adayları arasında da bu hafta büyük sürtüşmeler yaşanacak.Ayça'nın yaptığı eleştriler Hazal-Semih aşkına yönelikken,27 Ekim'de Semih Kral seçilirken,Ayça'da kraliçe olmuştu.

27 Ekim Kısmetse Olur Fragmanı Ve Rabia ile Gökhan'ın Büyük Aşkı

Kısmetse Olur'un yayınlanan 27 Ekim fragmanında ilk göze çarpan Rabia'nın yazdığı yazı.Rabia'nın yazısında Didem-Adnan,Hazal-Semih,Rabia-Gökhan yazıyor.Bu yazıyı gören herkes haliyle şaşkına dönerken,Ayça'nın gerilmesine sebep olacak.Ayça bu yazıdan sonra "Bana sakın nispet yapma!" diyerek Rabia'ya tepkisini gösteriyor.Rabia'nın takındığı rahat tavırlar ise Ayça'nın sinirlerini daha çok bozuyor.

Hazal'ın Özgüven Eksikliği

Rabia ile yaşadığı gerilim dolu dakikalardan sonra Ayça bu kez sinirini Hazal'dan çıkarmak istiyor.Ayça Hazal'a "Senin özgüven eksikliğin var!" diye bağırırken,Semih sinirlerine hakim olmak için olay yerinden uzaklaştı.Semih yaşanan bu tatsız olaydan sonra Hazal'ı,seyircilerin aklında Ayça ile bir şeyler mi var sorusu uyandırmakla suçladı.

Ödül Bu Hafta Kime Gidecek

Kısmetse Olur'un yeni formatında ödül, birey olarak değil iki çift olarak verilecek.Bu hafta iki çift ödülü alırken,bunlar Didem-Adnan ve Hazal-Semih olacak.Büyük ödül bu çiftler arasında paylaştırılacak.

Kısmetse Olur Evine Kim Veda Edecek

Kısmetse Olur yine heyecan dolu bir finalle seyirci karşısına çıkacak.Finale yaklaşırken bu hafta Kısmetse Olur'a veda edecek isim damatlar evinden olacağı sosyal medya kullanıcıları arasında konuşulurken,bu ismin damatlar evinden Onur Demirtaş olacağı tahmin ediliyor.

Kısmetse Olur Geçen Haftanın Özeti

Kısmetse Olurda 22 Ekim Cumartesi Didem halkın oyu ile birinci olmuştu.23 Ekim Pazar gecesi programa veda edecek isim belli oldu.Geçen hafta gelin evinden Leyla'nın elenmesiyle beraber bu haftada damatların abisi Suat elenen isim oldu.

GELİN ve DAMAT ADAYLARI

AYCAN VARIŞ

Yaşı: 22

Eğitim Durumu: Üniversite Mezunu

Memleket: Çorum

AYÇA BEĞEN

Yaşı: 29

Eğitim Durumu: İlkokul Mezunu

Memleket: Elazığ

DİDEM DELEN

Yaşı: 31

Eğitim Durumu: Halkla İlişkiler Mezunu

Memleket: İstanbul

GAMZE GÖKTÜRK

Yaşı: 28

Eğitim Durumu: Grafik Tasarım Öğrencisi

Memleket: Ankara

HAZAL BABALIK

Yaşı: 20

Eğitim Durumu: Marmara Üniv.

Memleket: Rize

NAZLI CEYLAN

Mesleği: Anaokulu öğretmenliği okuyor

Memleket: Trabzon

Yaşadığı Şehir: İstanbul

MEHTAP TAŞKIRAN

Yaşı: 31

Eğitim Durumu: Üniversite Mezunu

Memleket: Yozgat

RABİA KARACA

Yaşı: 22

Eğitim Durumu: Oyunculuk Mezunu

Memleket: İzmir

ADNAN KIZILTAŞ

Yaşı: 24

Mesleği: Tercüman

Memleket: Kars

AYKUT ALAGÖZ

Yaşı: 27

Mesleği: Fitness Antrenörü

Memleket: İstanbul

GÖKHAN SARA

Yaşı: 26

Mesleği: Otomotiv Sektöründe İşletmeci

Memleket: Rize

ONUR DEMİRTAŞ

Yaşı: 25

Mesleği: Güvenlik Firması Sahibi

Memleket: Trabzon

SEMİH KURTULMUŞ

Yaşı: 25

Mesleği: Giyim Mağazası Sahibi

Memleket: Tekirdağ

METEHAN KARAHAN

Yaşı: 23

Mesleği: Web Tasarımcı

Memleket: İstanbul

ŞAHİN NART

Yaşı: 24

Mesleği: Satış Danışmanı

Memleket: İstanbul

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.