Kiwi , Facebook Twitter Yahoo'yu Geride Bırakacakmı

Kiwi , Facebook Twitter Yahoo'yu Geride Bırakacakmı

Son Zamanlar en populer sosyla ağı olan Kiwi rakipleri Facebook ile Twitteri sollucakmı geride bırakırmı diye meraklar başlandı . peki kiwi ağı neye yarayır işte cevapları

Facebook üzerinden geliştirilen uygulama İOS ve Anroid’den kullanıcıları tarafından cihazlarına yüklenebiliyor. Kitleler arasında her geçen gün yayılan uygulama, Android Play Store’den kısa sürede yaklaşık 5 milyon kişi tarafından indirildi.

KİWİ NASIL BİR UYGULAMA

Kiwi. Arkadaşlarınızın ve hiç tanımadığınız kişilerin ilginç sorular sormasını ve ne düşündüklerini öğrenmenizi sağlayan bir uygulamadır. Kiwi’de arkadaşlarınızı ve ilginç bulduğunuz kişilikleri listeleyerek onlarla etkileşime geçebilirsiniz.

KİWİ UYGULAMASINA NASIL GİRİŞ YAPILIR

Kiwi’ye Facebook üzerinden giriş yapabilirsiniz ayrıca e-posta ile kayıt olarak ta uygulamaya başlayabilirsiniz. Uygulamayı İOS ve Android cihazlarına da indirip kullanabilirsiniz.

Uygulamanın şimdilik tek eleştirilen tarafı Facebook üzerinden üye olununca tüm arkadaş listene davetiye gitmesi oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.