Kocaeli Kadın Cezaevinde Yangın ! 6 Yaralı

Kocaeli Kadın Cezaevinde Yangın ! 6 Yaralı

Kocaeli'de kadın cezaevindeki koğuşlarda henüz belirlenemeyen bir sebeple çıkan yangında 2'si ağır 6 mahkûm yaralandı.

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bulunan Gebze Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’ndaki koğuşlarda henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangında 2'si ağır 6 mahkûm yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Gebze Kadın Kapalı Cezaevi'nin koğuşların olduğu bölümünden bir anda alevler yükselmeye başladı. Gardiyanların haber vermesi üzerine cezaevine çok sayıda itfaiye, polis ve ambulans sevk edildi. Cezaevine gelen itfaiye, koğuş bölümünde çıkan yangına müdahale ederek söndürdü. Yangında 2'si ağır olmak üzere 6 kadın mahkûmun yaralandı.

Dumandan etkilenen 4 kişi Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, vücudunda yanıklar bulunduğu öğrenilen ve durumu ağır olan 2 yaralının ise Darıca Farabi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı belirtildi.

Ağır yaralı mahkumlardan biri, daha sonra oksijen tedavisi görmek üzere İzmit ilçesinde bulunan özel bir hastaneye sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (İLKHA)



 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.