Kocaeli'de IŞİD Operasyonu

Kocaeli'de IŞİD Operasyonu

Kocaeli'de 9 yabancı uyruklu kişi IŞİD üyesi şüphesiyle gözaltına alındı.

Selda Hatun TAN/İZMİT(Kocaeli), (DHA)-Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Terör Mücadele Şubesi ekipleri, Gebze ve Dilovası'nda terör örgütü IŞİD'e yönelik operasyon düzenledi. Kocaeli  Emniyet Müdürlüğü'nün operasyonu ile terör örgütü IŞİD üyesi olduğu iddia edilen 9 yabancı uyruklu kişi gözaltına alındı. 2 kişinin canlı bomba eğitimi aldığı iddialar arasında.
Terörle Mücadele Şubesi ekipleri 9 yabancı uyruklu kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınanlar arasında Azerbaycan ve Suriye uyruklu kişiler olduğu ve Suriye'deki iç savaşta görev yaptıkları, içlerinden 2 kişinin canlı bomba eğitimi aldığı gibi ciddi iddialar var. Gözaltına alınan zanlıların Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgulamaları devam ediyor.  

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.