Kocaman, "Millet çıkar hesabı yapanları iyi biliyor"

Kocaman, "Millet çıkar hesabı yapanları iyi biliyor"

AK Parti Kartepe Belediye Başkan Adayı Mustafa Kocaman, “31 Mart seçimlerinde Cumhur İttifakı olarak hemşehrilerimizin desteği ile başarılı olacağız” dedi.

AK Parti Kartepe Belediye Başkan Adayı Mustafa Kocaman, beraberinde İlçe Başkanı Sadık Yılmaz, İlçe SKM Başkanı Niyazi Aydın, ilçe yöneticileriyle birlikte Derbent Mahallesi’nde ikamet eden Ahmet Yılmaz, Uzunçiftlik Mahallesi’nde ikamet eden kutsal topraklara giderek Umre vazifesini yerine getiren İrfan Duman, MHP geçmiş dönem İl Başkan Yardımcısı Ertan Yılmaz'ın babası Sebahattin Yılmaz’ı ve MHP Meclis Üyesi Adayı Doğukan Önalp’ı ziyaret ettiler.

ÜLKEMİZ ÜZERİNE OYUNLAR OYNANIYOR

Hastalara acil şifalar dileyen Kocaman, Kutsal topraklara giderek umre görevini yapan hemşehrilerine ‘Allah tamamına erdirsin’ dileğinde bulundu. 31 Mart seçimlerinin yerel seçimden çok öte olduğunu belirten Belediye Başkan adayı Kocaman “Ülkemiz üzerine oynanan oyunları herkes görmektedir. Bu oyunlarla milletimize diz çöktürülmek isteniyor. Ne zaman ülkemizde doğru bir şeyler yapılması birileri bir yerlerden düğmeye basıyor. Bunların kim olduklarını halkımız çok iyi biliyor” şeklinde konuştu.

ÇIKAR HESABI YAPANLAR BİR ARAYA GELDİ

“Cumhur İttifakı olarak çıktığımız 31 Mart seçimlerinde bizlere rol biçenlere izin vermeyeceğiz” diyen Belediye Başkan adayı Kocaman “Bize rol biçmek isteyenlere biz rol veririz. Türk hiçbir zaman esir olmamıştır. Bugün bizlere yapılmak istenen vatan toprağımızdan çıkarılmaktır. Buna müsaade edilemez. Cumhur İttifakı’nın karşısında yer alan ittifakın kimlerden oluştuğu görülmektedir. Burada bir düşünce veya fikir birliği değil kesinlikle çıkar hesapları olanları bir araya gelmesiyle oluşmuştur” değerlendirmesinde bulundu.  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.