Kocaman, "Ulaşım ve altyapı için projelerimiz hazır"

Kocaman, "Ulaşım ve altyapı için projelerimiz hazır"

AK Parti Belediye Başkan Adayı Mustafa Kocaman, Derbent Mahallesi sakinlerinden Hülya Çavuşoğlu ev sahipliğinde mahalle sakinleri ile bir araya geldi

31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçim çalışmalarına 32 mahallede devam eden AK Parti Kartepe Belediye Başkan adayı Mustafa Kocaman, beraberinde İlçe Başkanı Sadık Yılmaz, İlçe SKM Başkanı Niyazi Aydın, ilçe yöneticileriyle birlikte Derbent Mahallesi sakinlerinden Hülya Çavuşoğlu ev sahipliğinde mahalle sakinleri ve komşuları ile bir araya geldiler.

UYGUN YÖNTEMLER TAKİP EDİLECEKTİR

Ziyarette Kartepelilerin istek ve taleplerini dinleyen Belediye Başkan adayı Kocaman “Kartepemiz turizm bakımından çok zengin bir ilçedir. Bu yönde planlamalar yapılacaktır. Bu konuda uzun vadeli ihtiyaçları gözeten ve hakkaniyete uygun yöntemler takip edeceğiz. İstismara açık parsel bazlı plan değişikliklerine kesinlikle geçit vermeyeceğiz” şeklinde konuştu. 

İHTİYAÇLARA UYGUN PROJELER

“Kartepemiz belde kültüründen ilçe olma yolunda hızla ilerlemektedir” diyen Kocaman “Bu yönde en önemli yatırım alt yapı ve ulaşımdır. Yeni dönemde içme suyu, yağmursuyu, kanalizasyon, doğalgaz, enerji ve iletişim hatlarıyla ilgili sorunların tamamen çözülmesini hedefliyoruz. Ulaşım noktasında Kartepemiz geniş coğrafyası olmasından dolayı etkilenmektedir. Bu yönde projelerimizi hayata geçireceğiz” dedi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.