Kominist Başkandan Yeni Girişimler

Kominist Başkandan Yeni Girişimler

Tunceli'ye bağlı Ovacık ilçesinde çocuklar için kitap okuma kampanyası başlatıldı. Kampanyaya ilgi oldukça fazla.

Tunceli’nin Ovacık ilçesinde Türkiye Komünist Partili (TKP) Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu’nun, bir süre önce ilçeyi ziyaret eden Mersin Dağcılık Kulübü üyeleriyle yaptığı görüşmeler sonucunda kulüp tarafından belediyeye, 5’i çocuklar, 4’ü kadınlar ve 6’sı da büyükler için olmak üzere 15 dağ bisikleti gönderildi.
Bisikletlerin kiralanarak belediyeye gelir getirmesi amacıyla gönderildiğini belirten Ovacık Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, "Ancak biz bunları kiralamak yerine başta çocuklar olmak üzere ücretsiz şekilde halkımızın hizmetine sunmayı uygun gördük.

Bunu yaparken de çocuklarımızın tatillerini iyi değerlendirmeleri ve okuma alışkanlığı kazanmaları amacıyla belediye kütüphanemizde 'Bir saat kitap okuyana bir saat bisiklet turu bedava' kampanyası başlattık. Kampanyaya katılan çocuklar, kitap okumanın ardından bir görevli nezaretinde bir saat boyunca bisiklet turu yapıyorlar. Böylece çocuklarımızın zihnen ve bedenen gelişmelerine bir nebze de olsa katkıda bulunmuş oluyoruz. Yeni başlayan kampanyamıza ilginin son derece yoğun olması bizleri mutlu etti" dedi. Maçoğlu, bisikletleri gönderen Mersin Dağcılık Kulübü üyelerine de katkılarından ötürü teşekkür etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.