Konya'da 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Konya'da 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Konya’nın Derebucak ilçesinde 4.5 şiddetinde deprem meydana geldi. Deprem çevredeki Seydişehir ve Beyşehir ilçelerinde de hissedildi. Derebucak Belediye Başkanı Ahmet Kısa, ''Deprem şiddetli bir şekilde hissedildi.

Konya’nın Derebucak ilçesinde 4.5 şiddetinde deprem meydana geldi. Deprem çevredeki Seydişehir ve Beyşehir ilçelerinde de hissedildi.

Konya'da, merkez üssü Derebucak ilçesinde AFAD verilerine saat 01.26 sıralarında 4.65 şiddetinde deprem meydana geldi. 

Deprem, Beyşehir ve Seydişehir ilçeleri ile Antalya’nın Manavgat ve Akseki ilçelerinde de hissedildi. Sarsıntı nedeniyle Derebucak'ta yaşayan bazı vatandaşlar panikle dışarı çıktı. 

Derebucak Belediye Başkanı Ahmet Kısa, ''Deprem şiddetli bir şekilde hissedildi. Şu ana kadar her hangi bir can kaybı veya hasara neden olmadı. Ekiplerimizde her ihtimaline karşı ilçede araştırmasını sürdürüyor.'' dedi.

İlçeye bağlı Göynem Mahallesinde bazı evlerde hasar oluştuğu ihbarı üzerine bölgeye ekiplerin sevk edildiği öğrenildi. 

Depremin yerin 14 kilometre altında yaşandığı bildirildi

AFAD, Konya’nın Derebucak ilçesinde saat 01.26’da 4,5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı.

Depremin Seydişehir ve Beyşehir'in yanı sıra, Manavgat ve Akseki'den de hissedildiği öğrenildi. 

AFAD yetkililerinin depremin merkez üssü Derebucak'taki yetkililerden aldığı ilk bilgiye göre, bölgede her hangi bir hasar yaşanmadığı öğrenildi. 

konyada-45-buyuklugunde-deprem-meydana-geldi.jpgkonyada-45-buyuklugunde-deprem-meydana-geldi-001.jpgkonyada-45-buyuklugunde-deprem-meydana-geldi-002.jpgkonyada-45-buyuklugunde-deprem-meydana-geldi-003.jpg

Ayrıntılar Birazdan..

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.