Konya'da İki İşçi Servisi İle Minibüs Çarpıştı: 36 Kişi Yaralı

Konya'da İki İşçi Servisi İle Minibüs Çarpıştı: 36 Kişi Yaralı

Konya'da iki işçi servis otobüsü ile bir minibüsü birbirine çarptı ve sonucunda 1'i ağır olmak üzere, toplamda 36 kişi yaralandı

Konya'da iki işçi servis otobüsü ile bir minibüsü birbirine çarptı ve sonucunda 1'i ağır olmak üzere, toplamda 36 kişi yaralandı. Gelen bilgilere göre kaza Ömer Soğukdere yönetimindeki 42 PE 274 plakalı işçi servisinin BÜSAN Sanayi Sitesi önündeki alt geçitte aynı yöne gelen ve aynı firmaya ait olan 42 BT 695 plakalı içşi servisine çarpmasıyla gerçekleşti.

Hüseyin Akkaya tarafından kullanılan 42 BT 695 plakalı otobüs, ardından önünde yer alan Ömer Paşa Bekiroğlu'nun kullandığı 42 C 0457 plakalı minibüse çarptı. Kazanın ardından otobüs sürücüsü Ömer Soğukdere de dahil olmak üzere araçlarda bulunan 35 kişi yaralandı. 42 PE 274 plakalı otobüsteki bazı yolcular sıkıştı ve itfaiye ile sağlık ekiplerinin müdahalesiyle dışarıya çıkartıldı.

Her üç otobüsteki yolcular da farklı hastanelere kaldırıldı ve gelen ilk bilgilere göre yaralılardan bir tanesinin durumu ağır. Kaza nedeniyle yol da uzun süre trafiğe kapalı kaldı ve ardından polis ekiplerinin incelemesi sona erince, yol tekrar araç trafiğine açıldı.

Kaza sonucunda can kaybı yaşanmadı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.