Konya'da Liselilerin Ölümüne Sebep Olan Sürücü Tahliye Edildi

Konya'da Liselilerin Ölümüne Sebep Olan Sürücü Tahliye Edildi

Konya'da dün sabah saatlerinde gerçekleşen kaza sonucu göz altına alınan Ahmet A. serbest bıeakıldı.

Dün sabah saatlerinde gerçekleşen merkez Selçuklu ilçesinde, MTA üst geçidi yakınlarında meydana gelen kaza sonucu Mehmet Can Olcay ve Gülsüm ertürk hayatını kaybetti. Minübüsün çarptığı liseli öğrencilerden Gülsüm Ertürk 17, Mehmet Can Olcay ise 18 yaşındaydı. Kaza sonucu minibüs şoförü Ahmet A. yüzde elli kusurlu bulunurken göz altına alınmıştı. Bugün yapılan mahkeme sonrasında Ahmet A. adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Olay sabah saat 08:15 sularında gerçekleşti. Kaza öğrencilerin okulları Mehmet Halil İbrahim Hekimoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi'ne gitmeye çalışırlarken üst geçite yaklaşık 10 metre kala karşıya geçmeye çalışırlarken meydana geldi. Lise son sınıf öğrencileri olan Mehmet ve Gülsüm'e çarpan 39 yaşında ki  Ahmet A. 'nın serbest bırakılması tepkiye yol açtı.

Kaza sonrasında olay yerine intikal eden sağlık görevlileri kanlar içinde yatan Mehmet Can ve Gülsüm'ü tüm çabalarına rağmen kurtaramadılar. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.