Konyalı Gençler Ücretsiz Kitap Dağıttılar.

Konyalı Gençler Ücretsiz Kitap Dağıttılar.

Konya’da Konyalı Gençler Tarafından ve Ahmet Erol’un organizasyonu ile Kayalı Parkta Stant açıp kitap dağıttılar Ahmet Erol’unda standa durması ile kitap dağıtımı gerçekleştirildi.

Konyalı Gençleri Konya Halkı Güler Yüzle ve Samimiyetle karşıladılar. Zabıta, Valilik, Emniyet ve Çevik Kuvvetten resmi izin alarak Konya’da Kayalı Parkta Kitap Dağıtımını Gerçekleştirdiler.

Ahmet Erol İle Röportaj:

Muhabir: Ahmet Erol Kimdir?

Ahmet Erol: Ben Konyalıyım Lise Son Sınıftayım 17 Yaşındayım İsmil Çeşme Mahallesinde Dünyaya Geldim İsmil Köyünün en kalabalık ve en soylu ferdiyim evin tek çocuğuyum. Annem Ev Hanımı Babam İnşaatçı Yani Amelelik Yapıyor İnşaatlarda Proje Yapım Hayata Geçirmeyi Çok Seven hayalleri Uğrunda Gece Gündüz Çalışan Bir Gencim.

Muhabir: Neden İslami Faaliyetlerde Bulunuyorsunuz?

Ahmet Erol: Öncelikle şunu belirtmem lazım 10 Yaşımdan bu yana İslami faaliyetlerde aktif olarak bulunmaktayım Size överek şu üniversiteyi bitirdim, şurada ön lisans yaptım, şurada doktora yaptım diyebileceğim bir hayatım yok ve daha yaşım genç bunları da yapabilir miyim Allah cc bilir. Ben Sadece

Müddessir 3 ayete göre adım atıyorum sadece rabbimi yüceltiyorum ve Ali İmran 104 ayete göre adım atıyorum ve rabbimin yolunda Hikmetle ve Güzel Öğütle insanları Hayra Çağırıyorum.

Bu Faaliyetlerde Bulunmamın sebebi sadece Rabbimi Yüceltem Rasullah-ı Anlatmak ve İslami yer yüzüne hakım kılmak uğrunda çalışıyorum.

Muhabir: Neden kitap dağıtıyorsunuz?

Ahmet Erol: Çünkü benim hayatımı da bir kitap şekillendirdi alt komşumuz zaman zaman kitap hediye etti ve o kitap vesilesi ile ve komşumun benimle ilgilenmesi ile ben hayatımı şekillendirdim.

Ümidim şudur ki vermiş olduğumuz kitap gerçekten de hayata bakış açısına bi el feneri gibi azda olsa aydınlatacağını düşünüyoruz. Gayret bizden başarı Allah cc’den.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.