Koronavirüste Bir Türk öldü Son dakika

Koronavirüste Bir Türk öldü Son dakika

Son dakika gelen haberlere göre, 90 ülkeye yayılan koronavirüsün bulaştığı insan sayısı 100 bini aştı. Salgının en iyi senaryoda 15 milyon can kaybına yol açabileceği, en kötü senaryoda ise 68 milyon insanı öldüreceği bildiriliyor.

Altı kıta, 89 ülke ve 100 bini aşkın hasta. Son verilere göre 3 bin 400'den fazla insanın canını alan koronavirüs salgınında yeni açıklanan bir rapor, dünyayı çalkaladı. İlk vakanın tespit edildiği ülkelerden biri, Peru. Peru lideri Martin Vizcarra, 25 yaşındaki erkek hastanın İspanya, Fransa ve Çekya'ya seyahat ettiği bilgisini verdi. 

Afrika ülkesi Kamerun'da da ilk koronavirüs vakası tespit edildi. Hastanın 58 yaşında bir Fransız vatandaşı olduğu ve 24 Şubat tarihinde başkent Yaounde'ye geldiği açıklandı. Gün içinde Batı Afrika ülkesi Togo'da da ilk koronavirüs belirlendi.

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.