Kurban hisse bedelleri ne kadar?

Kurban hisse bedelleri ne kadar?

Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık,Kızılay’ın kurban hisse bedellerini açıkladı. Kınık, Et ve Süt Kurumu Sincan Kombinası'ndaki kesim ve konserveleme işlemlerine dair süreç ile Kızılay Kurban Modeli'ne dair detayları basın mensuplarıyla paylaştı.

Kınık:

"Vatandaşlarımız, Kızılay'a vekalet vermek için bize www.kizilay.org.tr adresinden elektronik olarak vekaletlerini verebilirler, kredi kartları aracılığıyla da ödemelerini dört takside kadar da yapabilirler. Ayrıca herhangi bir bankaya da giderek kurban bağışında bulunup, vekalet verebilirler. 168 numaralı ücretsiz çağrı merkezimizi de arayarak, telefonla bu vekaletlerini verebilirler. Yurt geneline yayılmış 700'e yakın şube ve temsilcilik noktamızdan da vekaletlerini verebilirler."

- Yurt dışı 500, yurt içi 735 lira

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile kurban maliyetlerini düşürmek için görüşmeler yaptıklarını aktaran Kınık, "Yurt içi hisse bedellerimiz geçen sene 740 liraydı, bu sene 735 lira olarak belirlendi. Kızılay, kurbanda enflasyonun belini kırdı. Yurt dışı kurban hisse bedelimiz ise 500 lira olarak belirlendi." diye konuştu.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.