Kurtlar Vadisi Pusu Hangi Kanalla Anlaştı Ne Zaman Başıyor

Kurtlar Vadisi Pusu Hangi Kanalla Anlaştı Ne Zaman Başıyor

Kurtlar Vadisi Pusu(KVP) 10 yıllık serüveni devam ediyor.Sevenleri dizinin hangi kanalda ne zaman başlayacağını sabırsızlıkla bekliyor.

10 yıldır ekranların vazgeçilmez dizisi olan Kurtlar Vadisi Pusu ne zaman başlıyor soruları hayranları tarafından merak ediliyor.Dizinin hangi kanal ile anlaşacağı haberlerini bekleyen seyircilere son dakika sevindirici haber geldi. Dizinin yeni bölümleri 10 Ekim itibariyle haftanın 5 günü 360 TV kanalından yayınlanacak. Geçen sezonda Defne Samyeli'yi de bünyesine katan Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümleri ile 10 Ekim'de ekranlardaki yerini alacak. 


KURTLAR VADİSİ PUSU NE ZAMAN EKRANLARA DÖNÜYOR?

kurtlar-vadisi-pusu-hangi-kanalla-anlasti-ne-zaman-basiyor-001.jpg
İşte tüm detayları ile birlikte Kurtlar Vadisi Pusu hakkındaki detaylar.Herkesin bağılmısı olduğı Kurtlar Vadisi Pusu'nun başlayacağı tarihi bekleyen, dizinin başlaması da Ekim ayında olacak. Günü belli olmayan yeni bölümlerin başlama tarihi ile ilgili tüm detaylar açıklandığı zaman haberimiz olacak.

KURTLAR VADİSİ PUSU HANGİ KANAL İLE ANLAŞTI?

Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon da Kanal D ekranlarında olacağı söylense de yapımcıların bu açıklamayı doğrulamadığı belirtildi.Kesinleştirilmemiş konuları ile birlikte dizi ekibinin kadroya yeni isimler eklendiği ve yeni sezona bomba gibi başlayacağı kaydedildi.Diğer taraftan 15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili de senaryoların yer aldığı söyleniyor. 

kurtlar-vadisi-pusu-hangi-kanalla-anlasti-ne-zaman-basiyor.jpg
KURTLAR VADİSİ PUSU'NUN SEZON FİNALİNDE NELER OLMUŞTU?

kurtlar-vadisi-pusu-hangi-kanalla-anlasti-ne-zaman-basiyor.Jpeg

Kurtlar Vadisi Pusu 300. bölüm sezon finalinde; Polat Alemdar, küresel güçler ve hanedanlarına karşı zorlu mücadelede geçerek artık bir yolun daha sonuna gelmiştir.Karun önderliğindeki Büyük Konsey Toplantısı yapılacaktır ve Gölge’nin geleceği bu toplantıya bağlıdır.
Diğer yandan Safiye ve Cahit’in düğünü de bu toplantı ile aynı tarihte yapılır.Karun, armageddon timini kullanarak Polat’ı bir tuzak içine sürekler.Armageddon timinin yeni komutanı olarak tayin ettiği Gölge ve Ariel de bu tuzağına dahil olmuştur.Kuzuzade Ailesi’nin büyük sırrı Fehmi’nin Zeynep’le evlenmek adına çıktığı tekne yolculuğunda ortaya çıkar. Yusuf ve Zeynep’le ilgili büyük sırrı öğrenen Fehmi’nin ailesiyle çıktığı tekne yolculuğundaki asıl amacı ortaya çıkar.

KURTLAR VADİSİ PUSU OYUNCU KADROSU

Oyuncular : Necati Şaşmaz (Polat Alemdar), Cahit Kayaoğlu (Cahit), Erhan Ufak (Güllü), Defne Samyeli (Zeynep), Ertan Saban (Gölge), Gaye Gürsel (Safiye), Görkem Sevindik (Pusat), Levent Can (Fehmi), Yılmaz Meydaneri (Hakkı), İbrahim Gündoğan (Mete), Orhan Edip Ertürk (Tilki Andrei) Selahattin Bel (Raskoln), Ertuğrul Şakar (Yasin Komutan), Levent Sülün (John Smith), Doğuhan Güney (Yusuf Kuzuzade), Batuhan Güney (Kenan Kuzuzade), İsmail Aydın (Süha), Vural Yayan (Hoca), Selahattin Töz (Sadık Britani), Özgür Teke (Ozi), Doğa Sakarya (Elif), Aziz Kibartaş (Algis), Adnan Erdoğan (Hüsnü Yalınkılıç), Luran Ahmeti (Ariel)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.