Kurulacak 63.Hükümet İçin Sürpriz Koalisyon

Kurulacak 63.Hükümet İçin Sürpriz Koalisyon

Kurulacak 63. hükümet için koalisyon görüşmelerini sürdüren AK Parti ve CHP yarın toplanacak. İstikşafi görüşmelerin ve sunulan raporların ardından Başbakan Ahmet Davutoğlu ile CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, koalisyon görüşmeleri kapsamında bir ...

Kurulacak 63. hükümet için koalisyon görüşmelerini sürdüren AK Parti ve CHP yarın toplanacak. İstikşafi görüşmelerin ve sunulan raporların ardından Başbakan Ahmet Davutoğlu ile CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, koalisyon görüşmeleri kapsamında bir araya gelecek. Görüşmeler boyunca ılımlı tavırlar sergileyen iki lider, siyasetin gerilimli havası içinde olumlu bir tablo çizmişti. Gelişmelerin ardından, görüşmeye bir gün kala Başbakan Ahmet Davutoğlu bir sürpriz yaparak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Twitter’dan takibe aldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.