Lahana Gençleştiriyor

Lahana Gençleştiriyor

Washington Üniversitesi Nicotinamide Mononucleotide adlı maddenin yaşlanma karşıtı olduğunu ortaya koydu. Bu madde en çok lahana, brokoli ve avokadoda bulunuyor.

Washington üniversitesinde yapılan çalışmaları Profesör Shin-ichiro Imai açıkladı. Fareler üzerinde yapılan pek çok deney sonucunda şaşırtan verilere ulaştıklarını kaydetti. En çok lahana, brokoli ve avokadoda bulunan Nicotinamide Mononucleotide maddesini yaşlı olan farelere verdiklerini ve sonuçları izlediklerini belitti. Farelerin metabolizmalarının gençleştiğini ve fiziksel aktivitelerini de çok daha kolay bir şekilde yapabilir hale geldiklerini söyledi. Ve özellikle aynı etkinin insanlar üzerindede olacağını vurguladı. Ve herkesin yaşlanma etkilerini ortadan kaldırmak için düzenli olarak lahana brokoli ve yeşil yapraklı sebze tüketmesi gerektiğini belirtti.

Nicotinamide Mononucleotide maddesinin büyüme ve bağışıklık güçlendirme gibi etkilerinin olduğu daha öce ortaya koyulmuştu.

Bir Haftada En Az 5 Kilo Verdiren Lahana Diyeti İçin Tıklayınız.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.