LeBron: Doğu bu sene gayet iyi

LeBron: Doğu bu sene gayet iyi

Cleveland Cavaliers süperstarı LeBron James, Doğu Konferansındaki takımların bu sene kendilerinden daha iyi olduğunu söyledi.

LeBron James, Doğu Konferansındaki takımların gelişimini farkettiğini ve Cavs'in daha iyiye gitmesi gerektiğini söyledi.

ESKİSİ KADAR İYİ DEĞİLİZ

LeBron, açıklamasında "Diğer takımların sürekli daha iyiye gittiği konusunda hep endişelerim vardır. Ama daha çok kendimizin daha iyiye gitmesi konusunda endişelerim oluyor. Bu daha önemli. Washington ve tabii ki Miami daha iyiye gitmeye çalışıyor. Toronto şu anda harika basketbol oynuyor. Doğu bu yıl gayet iyi, biz o kadar iyi değiliz. Eskiden çok iyiydik, şimdi pek değiliz. Bakalım sonra ne olacak. Ama her zaman rekabetle ilgili endişeleriniz olmalı tabii ki." şeklinde konuştu.

LeBron ve Cavs ekibi, Boston Celtics mağlubiyetiyle son yedi maçtaki beşinci mağlubiyetini almıştı ve şu anda 25-13 ile Doğu üçüncüsü konumunda.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.