LG, iPhone X anlaşmasını yalanladı

LG, iPhone X anlaşmasını yalanladı

LG, Apple ile iPhone X için OLED ekran anlaşması yaptığı haberlerini yalanladı.

Samsung şu anda, iPhone X için OLED panellerinin tek tedarikçisi ancak, Güney Koreli firmaya olan güveninin azalmasının bir parçası olarak, Apple'ın, LG Display ile OLED ekranların üretimi için bir anlaşma yaptığı iddia ediliyor.

Apple'ın iPhone’larda kullanacağı OLED ekran üretimi için bir LG Display tesisine yaptığı yatırımın söylentileri vardı ancak,  son gelen bilgiler firmanın zaten üretimi başlatmak için ekipman kurduğunu gösterdi.

Ancak LG Display, bu raporların doğru olmadığını ve Apple ile bir anlaşmaya henüz ulaşılmadığını söyledi. Şirket, Apple'la yapılan bazı görüşmelerin gerçekten var olduğunu ileri sürdü ancak hiçbir ayrıntı üzerinde anlaşmaya varılamadığını, bu nedenle müzakerelerin devam ettiğini söyledi.

LG Display, düzenleyici dosyasında Çarşamba günü öğleden sonra yaptığı açıklamada:

LG, yaz aylarında iPhone OLED üretimini başlatacak

Apple ve LG arasındaki işbirliğine dair en son söylentilere göre, ikisi arasında bir anlaşma var ve ikincisi, iPhone'da kullanılacak OLED ekranların üretimi için Paju E6 montaj hattını hazırlama aşamasında.

Öte yandan Samsung, iPhone X için 67 milyon OLED ekran sunmak için Apple ile anlaşma imzaladı ve şimdi Cupertinolu şirket, parçaların çift kaynaklı olması için ikinci bir tedarikçi arıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.