LG V20 Modelinin Küçük Sürümü Olan LG Q8'i Tanıttı!

LG V20 Modelinin Küçük Sürümü Olan LG Q8'i Tanıttı!

LG'nin sevilen akıllı telefonu LG V20'nin mini modeli olan LG Q8 tanıtıldı.

Güney Koreli akıllı telefon üreticisi LG geçtiğimiz yıl çıkarttığı LG V20 modelinin küçük sürümü olan LG Q8 modelini tanıttı.

LG'nin geçen yıl tanıttığı ve kullanıcılar tarafından kısa süre içinde beğenilen V20 modelinin küçük sürümü olan LG Q8 tanıtıldı.

LG kısa bir süre önce yeni bir akıllı telefon serisi olan Q serisini tanıtmıştı. Lg'nin amiral gemisi olan LG G6 modelinin mini sürümü LG G6 Mini olarak beklenirken LG kullanıcılara ters köşe yapmış ve LG Q6 modelini tanıtmıştı.

LG'nin Q serisi nasıl bir seri olacak diye merak edilirken LG şimdi de Q serisine yeni bir model daha ekledi. LG'nin tanıttığı yeni Q serisi modeli Q8 adını alıyor.

İlk olarak İtalya'da satışa çıkacak olan LG Q8, LG V20 modelinin mini sürümü olarak karşımıza çıkıyor.

5.2 inç büyüklüğünde 2560 x 1440 piksel çözünürlüğünde bir ekran ve LG V20'de yer alan ikinci bir ekranla gelen LG Q8 tıpkı LG V20 gibi bazı önemli bildirimleri bu ufak ekran üzerinden gösteriyor ve ana ekranın kullanım süresini düşürüyor. Kullanıcılar bildirimlerine sadece bu ekran üzerinden bakıyor ve bu sayede ciddi anlamda güç tasarrufu sağlıyor.

4 GB RAM ve 32 GB dahili depolama alanıyla birlikte gelen LG Q8 ayrıca çift kamera ile birlikte geliyor.

Snapdragon 820 işlemciden güç alacak olan LG Q8 ayrıca çift kamera ile birlikte gelecek. Yurt dışında 600 Euro fiyat etiketiyle satışa çıkacak olan LG Q8'in ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı ise bilinmiyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.