Liglere ara verilebilir iddiaası Kemal Belgin'den

Liglere ara verilebilir iddiaası Kemal Belgin'den

A Spor kanalında yayınlanan 90 A programında konuşan spor yazarı Kemal Belgin Türkiye Süper Ligi'ne ara verilebilir dedi. Ara verilecek mi?

Spor yazarı olan Kemal Belgin, spor severler tarafından en çok izlenen spor kanallarından birisi olan A Spor kanalında yayınlanan 90 A programında olay yaratacak sözler sözyledi. Sözlerinde ''Türkiye Süper Ligi'nin 2.devresi bitemeyebilir'' ifadesini kullandı. ''Bu sezonun mu?'' sorusuna kararlı bir şekilde ''Evet'' cevabını veren Kemal Belgin'e destek çıkan Gazeteci Hıncal Uluç şunları söyledi ''Görünen köy kılavuz istemez. Çok ağır tahriklerle gidiyor ve savcılar bir şey yapmıyor''  Peki Türkiye Süper Lig derken neyi kasdetti? Gerçekten Spor Totot Süperlig'e ara verilecek mi? İşte detaylar...

Kemal Bilgen'in bu görüşünün altında yatan asıl sebep şu olmalı ki, takımlar ve klüp başkanları arasında yaşanan diyaloglarda kullanılarn kelimeler, karşılıklı atılan suçlamalar karşısında savcıların bir hareketlilik göstermemesi ve bunun yakın zamanda Spor Toto Süperlig'e ara verilmesine sebep olacağını iafade ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.