Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) Sınavı Sona Erdi

Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) Sınavı Sona Erdi

LYS nin son oturumu da bugun bitti. Lys nin son oturumu lys-3 bugun sona erdi . binlerce öğrenci şimdi cevapları sabırsızlıkla bekliyor

Üniversitelere girmek isteyen binlerce adayın katıldığı sınavların ikinci basamağı olan LYS’nin son oturumu LYS-3 Edebiyat-Coğrafya sınavı sona erdi. Sınavdan çıkan adaylar, genel olarak sınavın zor olmadığını söyledi. Adaylar, belirleyici test grubunun Coğrafya-1 olduğunu belirtti. Bazı adaylar Türk Dili ve Edebiyat test grubunda süre sıkıntısı yaşadığını ve gözetmenlerin kalan süreyi çok sık söylemelerinin kendilerini sinirlendirdiğini ifade etti. Yapılan LYS-3 Edebiyat-Coğrafya sınavıyla milyonlarca adayın sınav maratonu da sona ermiş oldu. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.