Lofree Dot Keyboard inceleme

Lofree Dot Keyboard inceleme

Lofree'nin geliştirdiği Windows, macOS, Android ve iOS uyumlu mekanik klavye Dot Keyboard'u inceliyoruz.

Lofree firması, geçetiğimiz yıl Indiegogo üzerinden Dot Keyboard adını verdiği projeyi hayata geçirmişti. Bağışlar sonrası ön sipariş veren kullanıcılara dağıtılmaya başlanan Dot Keyboard'u siz Teknolojioku takipçileri için inceliyoruz. Peki, Dot Keyboard diğer klavyelerden farklı olarak neler sunuyor?

Dot Keyboard incelemesi

Dot Keyboard, mekanik bir klavye olması ile dikkat çekiyor. Daktiloyu andıran tasarımı ile dikkat çeken kompakt yapıdaki Dot Keyboard, Windows, macOS, Android ve iOS cihazlar ile tam uyumlu bir şekilde çalışıyor.

İster Bluetooth isterseniz de masaüstü sistemlerde kablolu olarak kullanabileceğiniz Dot Keyboard, arkadan LED aydınlatması ile dikkat çekiyor. 3 kademli olan bu ışıklandırmayı dilediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz.

Mekanik klavye segmentinde boy gösteren Dot Keyboard'da Gateron Blue Switch kullanılıyor. Gateron Blue Switch sayesinde basma tepkiniz neredeyse yarı yarıya azalıyor.

Daha çok vaktini biz gibi yazı yazarak geçirenler için tasarlanan Dot Keyboard'un tepki şiddetinin çok az olması hızlı yazma konusunda büyük kolaylık sağlıyor.

Dot Keyboard'un oyun performansı da oldukça başarılı diyebiliriz. Her ne kadar oyuncu klavyesi olmasa da Gateron Blue Switch sayesinde input-lag seviyesinin diğer oyuncu klavyeleri ile yarıştığını söyleyebiliriz.

Dot Keyboard'u genel olarak değerlendirecek olursak; gerek sağlam malzeme kalitesi ve taşınabilirliği gerekse PC veya tablette yazı yazmak isteyenler için en iyi alternatifin bu olduğunu söyleyebiliriz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.