LOHER'DEN İHRACAT BAŞARISI

LOHER'DEN İHRACAT BAŞARISI

Almanya Nürnberg Metrosunda kullanılacak yürüyen merdiven ihracatından sonra Londra'daki Stansted Havaalanı için yüzde 85 yerlilik oranıyla 50 adet yürüyen merdiven ihracatına başladı.

İzmir Menemen Serbest Bölgesi’nin önde gelen yatırımcılarından Türk şirketi Löher Asansör ve Yürüyen Merdiven San. Tic. Ltd. Şti. Almanya Nürnberg Metrosunda kullanılacak yürüyen merdiven ihracatından sonra Londra'daki Stansted Havaalanı için yüzde 85 yerlilik oranıyla 50 adet yürüyen merdiven ihracatına başladı.

Dünya genelinde bir çok prestijli projenin asansör ve yürüyen merdiven ihtiyacını karşılayan LÖHER firmasını ve tüm emeği geçenleri tebrik ediyor başarılarının artarak devamını diliyorumz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.