LYS günü hangi ulaşım araçları ücretsiz olacak?

LYS günü hangi ulaşım araçları ücretsiz olacak?

2017 yılında LYS (Lisans Yerleştirme Sınavı) ye girecek öğrenciler sınav günleri ulaşım araçlarını ücretsiz kullanabilecek. İşte ücretsiz ulaşım araçlarının listesi..

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde AKP ve CHP grubunun ortak önergesinde 2017 yılı 10 - 11 - 17 - 18 Haziran tarihlerinde yapılacak olan LYS (Lisans Yerleştirme Sınavı) için öğrencilerin ve görevlilerin ulaşım araçlarından ücretsiz olarak yararlanmasını istedi. Teklif, oturumda görüşülerek onaylandı. Peki İstanbul'da hangi ulaşım araçları ücretsiz olacak? LYS günü ülke genelinde ulaşım ücretsiz mi olacak? İşte detaylar...

Alınan karara göre, Lisans Yerleştirme Sınavına (LYS) girecek olan görevliler ve öğrenciler, saat sabah 07:00 ve öğleden sonra 16:00 arasında sınava giriş belgesi yada görevli belgelerini göstererek aşağıda listelediğimiz ulaşım araçlarını ücretsiz olarak kullanabilecekler.

İETT Otobüsleri
Otobüs A.Ş. Otobüsleri
Özel Halk Otobüsleri
Metrobüs
Nostaljik Tramvay ve Tünel araçları
Şehir Hatları Vapurları
Özel Deniz Motorları
Tramvay
Metro
Hafif Metro
Füniküler
Teleferik
Kadıköy Moda Nostaljik Tramvayı
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.