Macbook Pro 2016 Ne Zaman Tanıtılacak? - Macbook Pro 2016 Özellik ve Fiyatları Nasıl Olacak?

Macbook Pro 2016 Ne Zaman Tanıtılacak? - Macbook Pro 2016 Özellik ve Fiyatları Nasıl Olacak?

Macbook Pro 2016 bugün itibari ile beraber tanıtılacak ancak yeni modellerde neler yer alacak? Bu soruya daha hala net bir yanıt verilemiyor ancak gelen iddialara göre cihazın 4K ekran çözünürlüğü ile beraber gelmesi bekleniyor.

Apple'ın bu akşam tanıtımını yapacak olduğu yeni modelleri ile beraber dikkatleri üzerine çekip piyasayı ise yerle bir edecek olduğu Macbook Pro 2016 modelleri kullanıcıların dikkatlerini çekmeye devam ediyor, kullanıcılar cihazlarının hem yazılımsal hem donanımsal anlamda en iyi kapasite ile çalışacağından emin olmasını isterken kullanıcılara göre yeni modeller ekran açısından güçlü bir ekran ile gelecek.

Ancak Amerikan bazlı şirket Apple hakkında ekran ve yapısının yanı sıra yeni modellerin başarılarının fazlası ile kaliteli olması, yeni modellerde yer verilen teknolojilerin hem donanımsal hem yazılımsal olarak güçlü seçenekler sunması gerektiğine kesin gözü ile bakılıyor. Şirketin bu akşam saatlerinde tanıtacak olduğu modeller hakkında sizlerle gereken bilgileri paylaşacak ve cihaz hakkında bir takım bilgileri sizlere aktaracağız, ancak modellerin Türkiye fiyatlarının ne kadar olacağını şimdiden ve akşam söylememiz pek fazla mümkün olmayacaktır dememiz gerekiyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.