Manisa'da LPG'li araçlar için seminer düzenlendi

Manisa'da LPG'li araçlar için seminer düzenlendi

Manisa'nın Demirci İlçesinde yeni açılan Açıl Otogaz Tamir Atölyesinde Bir Mühendis ve Çalışanlarına güvenlik eğitimi verildi.

Manisa'da LPG'li araçlar için seminer düzenlendi.Manisa'nın Demirci İlçesinde yeni açılan Açıl Otogaz Tamir Atölyesinde Bir Mühendis ve Çalışanlarına güvenlik eğitimi verildi.

Türkiye'nin gündeminde olan ve Bomba gibi patlayan LPG'li araçlar için Demirci'de Faliyet Gösteren Açıl Otogaz Şirket Yetkilileri ve Mühendis İş Sağlığı ve güvenlik uzmanı İlhan Atlı Araç bakım ve Montaj sırasında alınması gereken en önemli tekbirleri uygulamalı olarak Çalışan Personeline anlattı.

Montaj sırasında yangına karşı yapılacak önlemler  anlatıldı.Birde En önemli açıklamalarda bulunan Açıl Otogaz yetkili servis Mesul Müdür Emin Yapar Araçlarınızı Korsan olarak Bir servise bırakmayın ve Kış ve yaz aylarında gerekli olan bakımlarınızı yaptırmayı ihmal etmeyin bilgisi verdi.

Haber Metin Durmaz

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.