Mardin'de Tır İle Minibüsün Çarpışması Sonucu Çok Sayıda Kişi Yaralandı

Mardin'de Tır İle Minibüsün Çarpışması Sonucu Çok Sayıda Kişi Yaralandı

Mardin'e bağlı Nusaybin ilçesinde bulunan kamptan Şanlıurfa'daki kampa Suriyelileri taşıyan minibüse, tır arkadan vurdu.

Feci kaza gece saatlerinde Şanıurfa Gaziantep otoyolunda meydana geldi.Şükrü Yağmur'un kullandığı tır,Mardin'den Şanlıurfa'nın Suruç ilçesindeki AFAD kampına Suriyeli sığınmacıları taşıyan Ekrem Özkara'nın yönetimindeki minibüse arkadan çarptı.Çarpmanın etkisiyle savrulan minibüs şarampole yuvarlanırken tır ise bariyerlere çarparak durabildi.Can pazarının yaşandığı kazada,birçok sığınmacı yola savruldu.

Kaza sonrası olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. 31 yaralı, Şanlıurfa ile Suruç ve Birecik ilçelerindeki hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan 4'ünün durumunun ağır olduğu belirtildi.tir-ile-minbus-birbirine-girdi.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.