MasterChef'te elenen isim belli oldu 13 Aralık MasterChef neler oldu?

MasterChef'te elenen isim belli oldu 13 Aralık MasterChef neler oldu?

MasterChef'te elenen isim belli oldu 13 Aralık MasterChef neler oldu?

Yarışmanın 13 Aralık Cuma günü yayınlanan bölümünde ilk olarak dokunulmazlık oyunu oynandı. Mavi takımın kaybetmesi üzerine Alican ve Güzide arsında bireysel dokunulmazlık oyunu oynanı ve Güzide haftanın son eleme adayı oldu. Batuhan, Güzide ve Rıfat arasında ele oyunu oynandı. Heyecan dolu dakikaların yaşandığı bölüme bir isim MasterChef'e veda etti. Peki, MasteChef'e kim veda etti? Elenen isim kim oldı? İste cevabı...

Günün sonunda ise elenen isim Rıfat oldu. Rıfat MasterChef'e veda etti. Stüdyoda duygusal anlar yaşandı ve Rıfat gözyaşlarına hakim olamadı. Güzide arkadaşının elenmesine dayanamadı ve o da ağladı. Güzide Rıfat'ın elnmesiyle ilgili: "Artık elenmediğimize sevinemediğimiz günlere geldik" cümlelerine yer verdi. Şefler Rıfat ile ilgili övgü dolu sözlerde bulundular. 

Mehmet Şef Rıfat ile ilgili: "Bugüne kadar herkese adaletli davrandın. Ben bunun şahidiyim. Bu dünyada da, öbür dünyada da. Doğru gördüklerini hiçbir zaman esirgemedin" ifadelerinde bulundu.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.