Meme Kanserine Kırmızı Meyveler ile Tedavi

Meme Kanserine Kırmızı Meyveler ile Tedavi

Her 7 kadından birinde olan meme kanseri hastalığını 7 kırmızı meyve ile tedavi edin.

Bütün hastalıklarda olduğu gibi meme kanserine karşı en büyük etken sağlıklı beslenme.Diyetisyen Nilay Arpacı yaptığı açıklamada,kırmızı besinlerin hücre yenilenmesinde büyük katkısının olduğunu ve tedavi etme özelliğiyle kadınların meme kanserine karşı savaşında önemli bir rol aldığını belirtti.

Kırmızı lahana:Salatanızdan eksik etmeyin.Kırmızı lahana C vitamini ve folik asit yönünden zengin bir sebzedir.Folik asit kanser tedavisi için yüksek miktarda vitamen deposudur.

Turp:Bağışıklık sistemini dengeleyen turpun her gün tüketilmesi uzmanlar tarafından öneriliyor.Güçlü antioksidan özelliği olan sebze,kırmızı lahana gibi folik asit miktraı yüksektir.

Kırmızı biber:Yüksek lif oranına sahip kırmızı biber en güçlü antioksidandır.Her gün çiğ olarak tüketilmesi önerilmektedir.Hücre yenilenmesinde büyük rol oynar.

Domates:Hücrelerin büyümemesini sağlar.Yüksek likopen içeren domates kanser hücrelerinden korur ve dokuları yeniler.

Yaban mersini:Her gün 1 avuç tüketin.Pterostilben,ellagic asit içeren yaban mersininin kanser hücrelerine karşı koruması oldukça yüksektir.C vitamini deposudur.

Ahududu ve böğürtlen:Günde 1 avuç sizi kansere karşı korur.Demir,magnezyum fostat ve limon asidi yönünden zengin olan meyvelerin çayı veya kompostosu antioksidan açısından zenginleştirir.

Üzüm suyu:Hücre yenilenmesinde büyük role sahip.1 bardak üzüm suyu bağışıklık sisteminin düzenlenmesine yardımcı olurken cilt ve hücre yenilenmesinede yardımcı olur.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.