MEME KANSERİNE YAKALANAN NUR YERLİTAŞ'A DESTEK GELDİ

MEME KANSERİNE YAKALANAN NUR YERLİTAŞ'A DESTEK GELDİ

Türkiye'nin ünlü modacıları arasında yer alan Nur Yerlitaş'ın sosyal medyada yaptığı paylaşım çok konuşulmuş, ünlü ismin meme kanserine yakalandığı iddia edilmişti.

Türkiye'nin en çok konuştuğu modacılardan biri olan Nur Yerlitaş'ın sağlığı hakkında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Ünlü modacının daha önce sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım sonrasında hakkında çıkan hasta olduğu iddiaları daha da güçlenmişti. Son yaşanan gelişmeler ile beraber Nur Yeşiltaş'ın meme kanserine yakalandığı ve bugün ameliyat olacağı öğrenildi.

"BAZEN HAYAT BİZE SÜRPRİZLER YAPAR"

Ünlü modacı hakkında çıkan hasta olduğu yönündeki iddialardan kısa bir süre sonra resmi sosyal medya hesabından gözü yaşlı bir kadın fotoğrafı paylaşarak "Bazen hayat bize sürprizler yapar…" botu düşmesi, ünlü isim hakkındaki iddiaları güçlendirdi. Sosyal medya takipçileri başta olmak üzere sevenlerinin “Nur Yerlitaş hasta mı oldu?” sorusunun cevabı ortaya çıktı. Meme kanserine yakalandığı belirtilen Yerlitaş'a dostlarından da büyük destek mesajları geldi.

DEMET AKALIN DUA İSTEDİ

Yerlitaş'ın sosyal medya paylaşımının ardından bir açıklama yapan Demet Akalın destek olmak için “Bu gece bütün dualarım seninle Nur ablam.” paylaşımı ile ünlü modacı için takipçilerinden bol bol dua etmeleri istedi. Demet Akalın'ın paylaşımın ardından Rober Hatemo ve Özge Peker başta olmak üzere bir çok ünlüden destek mesajları geldi.

AMELİYATI BUGÜN YAPILACAK

Göğüs küçülme ameliyatı için gittiği hastanede sürpriz bir şekilde meme kanseri olduğunu öğrenen Yerlitaş'ın bugün ameliyat olacağı belirtildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.