Meral Akşener'den "muhteşem" Cumhuriyet Bayramı mesajı

Meral Akşener'den "muhteşem" Cumhuriyet Bayramı mesajı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den çok anlamlı Cumhuriyet Bayramı mesajı.

Böyle demek ve mesajını yayınlamak isterdik. Ancak, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den, tüm liderlerin Cumhuriyet Bayramı mesajını yayınlamasına rağmen hala bir ses çıkmadı.

Google "dahisi" Taylan Yıldız’ı İletişim ve Bilişim’den sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve MHP'nin BengüTürk Televizyonundan ayrılan gazeteci Murat İde’yi de basın danışmanı yapan Meral Akşener’in tüm liderlerin mesajı yayınlanmasına rağmen hala bir kutlamada bulunmasının nedeni merak ediliyor?

Akşener’in Cumhuriyet Bayramı kutlama mesajı hala yayınlanmazken, İYİ Parti adına da Cumhuriyet Bayramı hakkında bir kutlama mesajı da yayınlanmadı.

Yaşanan bu durum eleştirilere neden olurken, "Meral Akşener, assolist gibi en son çıkmak istiyor" galiba esprilerine de neden oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum