Mercedes S-Serisi Coupé Türkiye fiyatı açıklandı!

Mercedes S-Serisi Coupé Türkiye fiyatı açıklandı!

Yeni Mercedes-Benz S-Serisi Coupé, Şubat ayı itibarıyla Türkiye’de satışa sunulmaya başlandı. İşte S-Serisi Coupé Türkiye fiyatı.

Mercedes-Benz’in amiral gemisi olarak bilinen efsane S-Serisi ailesine dâhil edilen coupé modeli, geliştirilen tasarımıyla daha fazla sportiflik sunarken aynı zamanda bünyesinde barındırdığı ileri teknolojiyi yansıtıyor.

S-Serisi Coupé, yeni krom alt eklentiye ve geniş hava girişlerine sahip bir ön tamponla yollara çıkıyor. Yeni yan marşpiyeler ve V12 görünümünde çift egzoz çıkışları dinamik görünümünü destekliyor.

Daha dinamik bir görünüme sahip olan AMG tasarım konseptinde de yeni ön ve arka tamponlar kullanılmaya başlanıyor. Her biri krom çerçeveye sahip iki adet büyük hava girişi ön bölümü domine ediyor.

Yeni Mercedes S-Serisi Coupé’deki sesli komut sistemi LINGUATRONIC 450’ye kadar sözlü komutu algılayarak artık sadece bilgi ve eğlence sistemlerinin değil, iklimlendirmeden koltukların masaj fonksiyonuna kadar çok geniş fonksiyonların yönetilebilmesini sağlıyor.

Otonom sürüşe giden yolda teknolojileri güncellenen araçta ayrıca yolu tarayarak süspansiyonların sertliğini ayarlayabilen altyapı da kullanılmaya başlandı.

Şubat 2018 itibarıyla Mercedes-Benz S-Serisi Coupé Türkiye’de 1.257.700 TL’den başlayan fiyatlarla satılmaya başlandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.