Mersin Büyükşehir Belediyesi'nden Örnek Hizmet!

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nden Örnek Hizmet!

Mersin Büyükşehir Belediyesi yeni başlattığı ''engelsiz Mersin'' sloganı kapsamında engelli vatandaşlara yönelik olarak diş ve diş sağlığı hizmetleri sunmaya başladı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yer alan diş hekimleri sayesinde engellilere yönelik olarak evde diş tedavisi ve diş çekimi gibi hizmetlerin sunulduğu yeni hizmet paketleri ile adımlar atılmaya başlandığı, şehir içerisinde yaşayan engelli vatandaşlar veya aileler tarafından var olan diş sorunlarının giderilmesi ve olası durumlarda kendilerine gerektiği şekilde ulaşılmasından hemen sonra diş hekimi ile hizmet sunmaya başlayacak olduklarının açıklamasında bulunuldu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan hizmet bir çok Büyükşehir Belediyesi tarafından hiçbir şekilde sunulmazken özellikle bu konuda İzmir'in fazlası ile geride kaldığı, ayrıca Ankara'da da bu şekilde engellilere yönelik hizmetlerin son derece az olduğunu ifade etmek gerekiyor. Zira bir çok belediye diş hizmetinin tam aksine engelli vatandaşlara uygun olmayan yerleşim ve engelli vatandaşlara sunmadığı akülü tekerlekli sandalye gibi bir takım engeller ile karşılaşmalarına neden oluyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.